Buitenland

Buitenland makelaar – aankoop, verhuur en investeren 

Dankzij onze jarenlange ervaring over de grens, kunnen we u als buitenland makelaar ook helpen met investeringen in vastgoed buiten Nederland. Zo zijn we inmiddels al enkele jaren actief in landen als Kroatië en Montenegro, en beschikken we hier al over de nodige ingangen. Wilt u een investering doen in vastgoed in het buitenland, dan kunnen we u vanaf het plan tot de uitvoering begeleiden. Alles wat een makelaar normaal ook doet, maar dan in het buitenland. 

 

Wanneer kiezen voor een buitenland makelaar?

Vastgoed aankopen in het buitenland kan om diverse redenen een goede stap zijn. Wilt u een woning kopen om er tijdens de vakanties op uit te gaan? Het is lastig om een goede inschatting te maken van de mogelijkheden, zonder dat u de lokale markt kent. Onze kennis in het buitenland helpt u bij het vaststellen van de beste opties, passend binnen uw budget. We signaleren kansen, en kunnen u zodoende snel in contact brengen met de juiste partij. Betrouwbaar en met korte lijntjes bij de aankoop van vastgoed in het buitenland. Wel zo prettig!

Wilt u investeren met het oog op de verhuur van appartementen of woningen? Ook dan wilt u natuurlijk profiteren van de meest gunstige voorwaarden. Net als in Nederland, maakt u ook in het buitenland een kosten/baten afweging. Ook is het belangrijk dat u vastgoed aankoopt dat in trek is bij potentiële huurders. Investeren in buitenlands vastgoed? Home & Heart zorgt ervoor dat uw investering zichzelf terugverdient. 

 

Vastgoed kopen in het buitenland

Kennis van de lokale markt is een must have wanneer u investeert in vastgoed buiten Nederland. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring verder helpen. Profiteer van vrijblijvend advies, onze duurzame connecties in het buitenland en persoonlijke ondersteuning bij het vinden van de geschikte investering. We begeleiden u bij de aankoop van vastgoed, en kunnen u vervolgens (desgewenst) ondersteunen bij de verhuur. Een waardevolle investering in het buitenland begint bij Home & Heart. 

Neem vrijblijvend contact op

Buitenland

Kom in contact